Steakhouse Bij de Buurvrouw

Overnachting boeken bij Steakhouse Bij de Buurvrouw? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Steakhouse Bij de Buurvrouw en boek direct.

Steakhouse Bij de Buurvrouw in Castricum

Steakhouse Bij de Buurvrouw is een Restaurant in Castricum. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Castricum terwijl je bij Steakhouse Bij de Buurvrouw verblijft. Op de website van Steakhouse Bij de Buurvrouw vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Restaurant. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Steakhouse Bij de Buurvrouw is dagelijks geopend vanaf 11.30 uur. Ze staan bekend om hun karakteristieke gerechten die bereid worden op de houtskoolgrill. Je kunt er terecht voor een lunch, borrel of diner, en ze bieden ook arrangementen aan voor speciale gelegenheden. Daarnaast hebben ze een prachtige ruimte beschikbaar voor besloten gelegenheden, en op het buitenterras kun je heerlijk vertoeven, zelfs als het weer wat minder is dankzij de overkapping. Je kunt ook genieten van de heerlijke gerechten thuis door ze online te bestellen als take away. Verder kun je bij hen ook overnachten in één van hun drie prachtige kamers boven het restaurant. Het restaurant is alleen geopend voor reserveringen, maar op het terras kun je gewoon langskomen. Het team van Steakhouse Bij de Buurvrouw verwelkomt je graag!

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Steakhouse Bij de Buurvrouw, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Steakhouse Bij de Buurvrouw? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Steakhouse+Bij+de+Buurvrouw/@52.5472396,4.6584268,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5fa135e393ee3:0xc90289fe923466d0!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.5472396!4d4.6584268!16s%2Fg%2F1tcywm9w?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Castricum? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Castricum pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Castricum
  2. Steakhouse Bij de Buurvrouw

Meer in Castricum

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl