Watertoren Duin & Bosch

Overnachting boeken bij Watertoren Duin & Bosch? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Watertoren Duin & Bosch en boek direct.

Watertoren Duin & Bosch in Castricum

Watertoren Duin & Bosch is een Hotel in Castricum. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Castricum terwijl je bij Watertoren Duin & Bosch verblijft. Op de website van Watertoren Duin & Bosch vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De Watertoren Duin & Bosch is een bijzonder hotel dat bestaat uit slechts één luxe suite. Bij aankomst kun je genieten van een presentatie over de geschiedenis van dit monument. De suite, ontworpen voor een rustig verblijf, heeft een moderne design sfeer en is voorzien van duurzame materialen en producten van hoge kwaliteit. Boven vind je een kingsize tweepersoonsbed en beneden is er een vrijstaand bad, douche en toilet. Vanuit de suite heb je een adembenemend uitzicht op de omgeving. Er zijn veel activiteiten te doen in de prachtige omgeving, zoals wandelen en fietsen in het Noordhollands Duinreservaat of genieten van het strand van Castricum. De Watertoren heeft een rijke geschiedenis en was vroeger onderdeel van het ziekenhuiscomplex Duin en Bosch. Nu is het gerestaureerd tot een boutique hotel. Je kunt ook iemand verrassen met een cadeaubon voor een overnachting in de Watertoren. Het ontbijt wordt verzorgd door de Oude Keuken, een grand café dat gerund wordt door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Watertoren Duin & Bosch, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Watertoren Duin & Bosch? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Watertoren+Duin+%26+Bosch/@52.5588216,4.6459811,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5f71b20a4d9ad:0x1bbcf087979b8cd2!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.5588216!4d4.6459811!16s%2Fg%2F122kjk__?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Castricum? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Castricum pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Castricum
  2. Watertoren Duin & Bosch

Meer in Castricum

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl