Strandhotel Scheveningen

Overnachting boeken bij Strandhotel Scheveningen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Strandhotel Scheveningen en boek direct.

Strandhotel Scheveningen is een Hotel in Den Haag. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Den Haag terwijl je bij Strandhotel Scheveningen verblijft. Op de website van Strandhotel Scheveningen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Strandhotel ligt op slechts 50 meter afstand van het strand in Scheveningen. Het hotel bevindt zich in een historisch pand dat bestaat uit twee samengevoegde vakantievilla's. De kamers hebben verschillende afmetingen en indelingen, en de badkamers zijn klein maar functioneel. Slechts één kamer met zeezicht heeft een balkon. Het hotel biedt een uitgebreid ontbijtbuffet met prachtig uitzicht over zee. Het beschikt ook over gratis WiFi in elke kamer en staat bekend om zijn gastvrijheid. Het Strandhotel biedt een geweldig verblijf op een fantastische locatie in Scheveningen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Strandhotel Scheveningen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Strandhotel Scheveningen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Strandhotel+Scheveningen/@52.1169659,4.2871746,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5ba089c67a885:0xbde6a47ac1ecdff9!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1169659!4d4.2871746!16s%2Fg%2F1v3hz4zc?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Den Haag? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Den Haag pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Strandhotel Scheveningen

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl