Aloha Beach

Overnachting boeken bij Aloha Beach? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Aloha Beach en boek direct.

Aloha Beach is een Strandpaviljoen in Vrouwenpolder. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Vrouwenpolder terwijl je bij Aloha Beach verblijft. Op de website van Aloha Beach vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Strandpaviljoen. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Aloha Beach is een prachtige beachclub gelegen achter het duingebied van Oranjezon. Het heeft een groot terras waar je kunt genieten van de zon, zee en het uitzicht. De keuken serveert dagelijks heerlijke gerechten, inclusief een speciaal kidsmenu. Daarnaast biedt Aloha Beach ook de mogelijkheid om de locatie te gebruiken voor feestjes, partijen en trouwerijen. Het duingebied achter de beachclub is een unieke omgeving met verschillende dieren en zichtbare waterbassins en waterkanalen van het voormalige waterwingebied. De openingstijden van Aloha Beach zijn elke dag geopend en voor actuele openingstijden kun je op hun website kijken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Aloha Beach, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Aloha Beach? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Aloha+Beach/@51.5940306,3.5798153,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x47c494f3c6753e8f:0xca280e9990e86c54!8m2!3d51.5940306!4d3.5798153!16s%2Fg%2F1tkc5w3p?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Vrouwenpolder? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Vrouwenpolder pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Aloha Beach

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl