Suite Hotel Pincoffs Rotterdam

Overnachting boeken bij Suite Hotel Pincoffs Rotterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Suite Hotel Pincoffs Rotterdam en boek direct.

Suite Hotel Pincoffs Rotterdam is een Hotel in Rotterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Rotterdam terwijl je bij Suite Hotel Pincoffs Rotterdam verblijft. Op de website van Suite Hotel Pincoffs Rotterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Suite Hotel Pincoffs is een award-winnend boetiekhotel in Rotterdam, gelegen in een nationaal monument aan de rivier. Het hotel heeft een mix van monumentale details, een inspirerend interieur met design en antiek, en is gedecoreerd met krachtige fotografie. Pincoffs is een klein luxe hotel waar je een warm welkom krijgt. Het hotel heeft verschillende duurzaamheidsinitiatieven en biedt gratis biologische espresso koffie & thee, tafelwater en wifi in elke kamer. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis om de stad te verkennen en is ook geschikt voor zakenreizigers. Elke kamer in het hotel heeft een uniek ontwerp en plattegrond. Het hotel heeft ook parkeergelegenheid beschikbaar en is bereikbaar met het openbaar vervoer. Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning, minibar, Netflix casting, dvd-speler, bluetooth speaker, gratis gebruik van SuitePad, gratis gebruik van de dvd-bibliotheek, badjassen, slippers, gratis espresso koffie, biologische thee, tafelwater en wifi. Het hotel biedt verschillende kameropties, inclusief ontbijt, en het ontbijt wordt bereid met biologische en regionale producten. Het inchecken is mogelijk vanaf 15.00 uur en uitchecken tot 11.30 uur. Voor vragen kan er contact worden opgenomen met het team van Pincoffs.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Suite Hotel Pincoffs Rotterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Suite Hotel Pincoffs Rotterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Suite+Hotel+Pincoffs+Rotterdam/@51.9109795,4.4970426,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4336bc0d02d27:0xdbf5f3cb7b3bd0b2!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9109795!4d4.4970426!16s%2Fg%2F1tgj7_ct?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Rotterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Rotterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Suite Hotel Pincoffs Rotterdam

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl