ibis budget Rotterdam The Hague Airport

Overnachting boeken bij ibis budget Rotterdam The Hague Airport? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van ibis budget Rotterdam The Hague Airport en boek direct.

ibis budget Rotterdam The Hague Airport is een Hotel in Rotterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Rotterdam terwijl je bij ibis budget Rotterdam The Hague Airport verblijft. Op de website van ibis budget Rotterdam The Hague Airport vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het ibis budget Rotterdam The Hague Airport is een economisch hotel dat ideaal gelegen is naast de luchthaven van Rotterdam. Het hotel biedt comfortabele kamers met gratis wifi en een aparte badkamer. Gasten kunnen genieten van een betaalbaar ontbijtbuffet met uitzicht op de luchthaven. Het hotel ligt ook dicht bij de snelweg A13 en biedt betaald privéparkeren. Het stadscentrum van Rotterdam is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Populaire bezienswaardigheden in Rotterdam zijn onder andere het Boijmans van Beuningen Museum, de Erasmusbrug en de Markthal. Het hotel heeft een beoordeling van 4.1/5 en biedt moderne kamers en een aantrekkelijke lounge.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van ibis budget Rotterdam The Hague Airport, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij ibis budget Rotterdam The Hague Airport? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/ibis+budget+Rotterdam+The+Hague+Airport/@51.946932,4.4349867,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5cb28c3b51d65:0x6b4b3cb40df43072!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.946932!4d4.4349867!16s%2Fg%2F11f39174ty?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Rotterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Rotterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. ibis budget Rotterdam The Hague Airport

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl