H3 Hotel Rotterdam City Center

Overnachting boeken bij H3 Hotel Rotterdam City Center? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van H3 Hotel Rotterdam City Center en boek direct.

H3 Hotel Rotterdam City Center is een Hotel in Rotterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Rotterdam terwijl je bij H3 Hotel Rotterdam City Center verblijft. Op de website van H3 Hotel Rotterdam City Center vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

H3 Hotel Rotterdam City Center is een nieuw hotel dat in 2021 is opgericht. Het hotel biedt lichte ruime kamers op 4 verdiepingen en enkele kamers in de ondergrondse. De kamers zijn voorzien van verwarming, een flatscreen-tv, comfortabele bedden en privéfaciliteiten. Het hotel heeft geen lift, maar de receptie is mooi ingericht en heeft een koffiezetapparaat. Gratis WiFi is beschikbaar in het hele gebouw. Bij aankomst wordt een borg van € 50,00 in contanten gevraagd, die u bij het uitchecken terugkrijgt als er geen schade is. Alle gasten moeten ouder zijn dan 18 jaar, tenzij het een gezin met ouder(s) betreft. Het hotel is gunstig gelegen in het hart van de stad, op loopafstand van het Maritiem Museum, het Chabot Museum en Theater Rotterdam Schouwburg. Er zijn verschillende kamertypes beschikbaar, waaronder een eenpersoonskamer, een tweepersoonskamer zonder raam, een standaard tweepersoonskamer, een comfort tweepersoonskamer, een standaard tweepersoonskamer met 2 aparte bedden, een driepersoonskamer en een familiekamer voor drie personen. Het hotel biedt 10% korting als u rechtstreeks via hun website boekt.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van H3 Hotel Rotterdam City Center, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij H3 Hotel Rotterdam City Center? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/H3+Hotel+Rotterdam+City+Center/@51.9158022,4.4783178,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4335fe70c5abb:0x94c6e4bfbfc5bc95!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9158022!4d4.4783178!16s%2Fg%2F11mv_4ty4l?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Rotterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Rotterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. H3 Hotel Rotterdam City Center

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl