Van Heeckeren Apartments

Overnachting boeken bij Van Heeckeren Apartments? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Van Heeckeren Apartments en boek direct.

Van Heeckeren Apartments in Buren

Van Heeckeren Apartments is een Appartementencomplex in Buren. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Buren terwijl je bij Van Heeckeren Apartments verblijft. Op de website van Van Heeckeren Apartments vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Appartementencomplex. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Van Heeckeren Apartments op Ameland is de perfecte plek om volledig tot rust te komen. De appartementen bevinden zich op drie verschillende locaties: bruisend Nes, authentiek Hollum en familievriendelijk Buren. De accommodaties zijn luxueus en bieden persoonlijke service. Op het eiland Ameland is er veel rust, ruimte, strand en natuur te vinden, maar ook gezellige restaurants en locals. Daarnaast biedt Van Heeckeren Hotel in Nes luxe designkamers en uitstekende hoteldiensten. Er zijn verschillende restaurants verspreid over het hele eiland waar gasten kunnen genieten van lunch of diner. Er worden regelmatig positieve reviews ontvangen en het hotel biedt verschillende voordelen, zoals gratis koffie en thee, snelle wifi en VIP-behandeling bij de restaurants. Het hotel biedt ook gratis upgrades en late check-outs bij boekingen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Van Heeckeren Apartments, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Van Heeckeren Apartments? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Van+Heeckeren+Apartments/@53.447514,5.795884,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c90f081ca62381:0x5b2ffe7ad70922f3!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.447514!4d5.795884!16s%2Fg%2F11nxv78fs8?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Buren? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Buren pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Buren
  2. Van Heeckeren Apartments

Meer in Buren

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl