Appartementen De Viool

Overnachting boeken bij Appartementen De Viool? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Appartementen De Viool en boek direct.

Appartementen De Viool in Buren

Appartementen De Viool is een Appartementencomplex in Buren. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Buren terwijl je bij Appartementen De Viool verblijft. Op de website van Appartementen De Viool vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Appartementencomplex. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst gaat over de Viool Ameland, een appartementencomplex op Ameland. Ze zijn blij dat ze weer gasten kunnen ontvangen en zullen zich houden aan de Corona maatregelen van het RIVM. Gasten worden gevraagd van tevoren te reserveren en alleen te komen als ze geen klachten hebben. Bij aankomst moeten gasten een gezondheidscheck invullen. Er wordt ook rekening gehouden met de afstand tussen huishoudens. Daarnaast wordt er een last-minute tarief aangeboden en kunnen gasten in het naastgelegen restaurant genieten van ontbijt en diner. Reserveren hiervoor is verplicht.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Appartementen De Viool, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Appartementen De Viool? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Appartementen+De+Viool/@53.4498032,5.800546,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c90f120092beb3:0xb64e5809bdda9629!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.4498032!4d5.800546!16s%2Fg%2F1tflx40c?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Buren? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Buren pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Buren
  2. Appartementen De Viool

Meer in Buren

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl