Villa Astra - Stepping Stones

Overnachting boeken bij Villa Astra - Stepping Stones? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Villa Astra - Stepping Stones en boek direct.

Villa Astra - Stepping Stones in Apeldoorn

Villa Astra - Stepping Stones is een Ouderenzorg in Apeldoorn. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Apeldoorn terwijl je bij Villa Astra - Stepping Stones verblijft. Op de website van Villa Astra - Stepping Stones vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Ouderenzorg. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Villa Astra is een warm en gezellig monumentaal gebouw in Apeldoorn, omringd door vier parken. Het biedt 20 appartementen met veel lichtinval en een ruime woonkeuken waar de bewoners als een grote familie samenleven. De locatie is sinds 2014 in gebruik en heeft voorzieningen zoals een binnenlift, drempelloze verdiepingen, een badkamer en een pantry in elk appartement, evenals persoonsalarmeringen en een bibliotheek. Het zorgteam staat dag en nacht klaar voor de bewoners. Villa Astra is goed bereikbaar via de A1 en A50 en ligt dicht bij steden zoals Arnhem, Zutphen en Deventer. Binnen Apeldoorn zijn er attracties zoals Apenheul, Julianatoren, Paleis Het Loo en park Berg en Bos. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend kennismaken of een rondleiding aanvragen door contact op te nemen met Stepping Stones.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Villa Astra - Stepping Stones, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Villa Astra - Stepping Stones? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Villa+Astra+-+Stepping+Stones/@52.2230312,5.9579353,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7c79cbdae224d:0x5642054dbc1b8cdf!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2230312!4d5.9579353!16s%2Fg%2F11b6js2zty?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Apeldoorn? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Apeldoorn pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Apeldoorn
  2. Villa Astra - Stepping Stones

Meer in Apeldoorn

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl