Hotel et le Café de Paris

Overnachting boeken bij Hotel et le Café de Paris? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel et le Café de Paris en boek direct.

Hotel et le Café de Paris in Apeldoorn

Hotel et le Café de Paris is een Hotel in Apeldoorn. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Apeldoorn terwijl je bij Hotel et le Café de Paris verblijft. Op de website van Hotel et le Café de Paris vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In het hart van het centrum van Apeldoorn vind je Hotel et le Café de Paris, een plek waar je terecht kunt voor lunch, borrel, diner en overnachting. Op het gezellige Raadhuisplein kun je urenlang genieten, bijkletsen, borrelen, lunchen of dineren. Het menu biedt een gevarieerde selectie gerechten, met steeds wisselende lunch- en dinerspecials. Daarnaast is er ook een menumagazine met artikelen over Apeldoorn Centrum. Het hotel biedt sfeervolle overnachtingsmogelijkheden in het centrum van Apeldoorn. Het restaurant heeft ook een naastgelegen proeverij, waar je zelf een proeverij van drie gerechten kunt samenstellen. Met een van de grootste terrassen in het centrum van Apeldoorn kun je hier genieten van lunch, borrel en diner in Franse sfeer stijl. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur en je kunt contact opnemen via de gegeven contactinformatie. Je kunt ook op de hoogte blijven van acties en specials via hun social media kanalen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel et le Café de Paris, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel et le Café de Paris? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+et+le+Caf%C3%A9+de+Paris/@52.215141,5.9626747,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7c77f5d3b53eb:0x7be37523fd67a6a4!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.215141!4d5.9626747!16s%2Fg%2F1tg39bc9?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Apeldoorn? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Apeldoorn pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Apeldoorn
  2. Hotel et le Café de Paris

Meer in Apeldoorn

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl