Villa Beukenhof

Overnachting boeken bij Villa Beukenhof? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Villa Beukenhof en boek direct.

Villa Beukenhof is een Hotel in Oegstgeest. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Oegstgeest terwijl je bij Villa Beukenhof verblijft. Op de website van Villa Beukenhof vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Villa Beukenhof is een verborgen plekje in de randstad waar u van harte welkom bent in het sfeervolle restaurant met een warme Parijse sfeer. U kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, diner of de Franse Tafel. De keuken serveert een Franse keuken met een Mediteraanse en Aziatische touch, inclusief een 5-gangen menu van de chef. Het restaurant heeft een gezellige sfeer alsof je aanschuift bij goede vrienden in Frankrijk. Naast het restaurant biedt Villa Beukenhof ook een hotel en is het een populaire trouwlocatie. Daarnaast is er een Kitchen Lounge waar hobbykoks samen met vrienden en familie kunnen genieten van de chefs kitchen. Ook is er een nieuwsbrief waar je je voor kunt aanmelden en zijn er verschillende faciliteiten zoals een bar, zomerterras en cigar room. Voor vragen of reserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Guest Relations.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Villa Beukenhof, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Villa Beukenhof? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Villa+Beukenhof/@52.1765844,4.4701766,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5c6d9274825d3:0x6876ea54cfd4f852!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1765844!4d4.4701766!16s%2Fm%2F0h653hz?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Oegstgeest? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Oegstgeest pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Villa Beukenhof

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl