Appartement Rotterdam Noord

Overnachting boeken bij Appartement Rotterdam Noord? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Appartement Rotterdam Noord en boek direct.

Appartement Rotterdam Noord in Rotterdam

Appartement Rotterdam Noord is een Bed & Breakfast in Rotterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Rotterdam terwijl je bij Appartement Rotterdam Noord verblijft. Op de website van Appartement Rotterdam Noord vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Dit artikel gaat over een tweekamer appartement in Rotterdam Noord. Het appartement is gelegen nabij het centrum en op 15 minuten loopafstand van station CS. Het appartement is ruim en gemeubileerd, en biedt de mogelijkheid om in de tuin te genieten van een vers ontbijtje. In de omgeving zijn er diverse winkelstraten en restaurants te vinden, waardoor er elke dag een ander gerecht gekozen kan worden. Daarnaast is er een keuken aanwezig voor het bereiden van een verse kop thee, koffie of zelfs een maaltijd. Tijdens de coronapandemie is het mogelijk om in het appartement te vergaderen met maximaal 6 personen. Er is een ruime vergadertafel beschikbaar, evenals drie werkplekken in twee aparte kamers. Voor grotere groepen tot 15 personen is er ook een andere locatie beschikbaar genaamd Locatie Hofboog. Tijdens het verblijf in het appartement kan men tevens de leukste en hipste winkels van Rotterdam Noord bezoeken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Appartement Rotterdam Noord, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Appartement Rotterdam Noord? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Appartement+Rotterdam+Noord/@51.9340865,4.4775408,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c434aaf6c33445:0x35f41fecbdd3e283!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9340865!4d4.4775408!16s%2Fg%2F1hd_23syl?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Rotterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Rotterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Rotterdam
  2. Appartement Rotterdam Noord

Meer in Rotterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl