Wikkelboats Floating Rotterdam

Overnachting boeken bij Wikkelboats Floating Rotterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Wikkelboats Floating Rotterdam en boek direct.

Wikkelboats Floating Rotterdam is een Woonbootverhuur in Rotterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Rotterdam terwijl je bij Wikkelboats Floating Rotterdam verblijft. Op de website van Wikkelboats Floating Rotterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Woonbootverhuur. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Wikkelboat biedt een unieke ervaring op het water, waar je tot rust kunt komen, kunt overnachten en inspirerend kunt vergaderen. De Wikkelboats zijn van alle gemakken voorzien, zoals een barbecue, jacuzzi, smart home gadgets, fietsen, bootverhuur en cateringopties. In deze tiny houses kun je jezelf afsluiten van de buitenwereld en genieten van comfort en ontspanning. De Wikkelboats zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn milieuvriendelijker dan traditionele woningen. Ze wekken ook het grootste deel van hun energie zelf op. Een verblijf op een Wikkelboat is een unieke ervaring voor zowel families en vrienden als voor teambuilding en bedrijfsvergaderingen. Er zijn Wikkelboat-locaties in Rotterdam (Wijnhaven en Rijnhaven) en op de Tramkade in Den Bosch, en er worden binnenkort nieuwe locaties geopend. Via de website van Wikkelboat kun je goedkoper, sneller en gemakkelijker boeken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Wikkelboats Floating Rotterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Wikkelboats Floating Rotterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Wikkelboats+Floating+Rotterdam/@51.9049531,4.4875268,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c43352449d85f3:0x20b80f1b55974f3f!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9049531!4d4.4875268!16s%2Fg%2F11ngmvp390?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Rotterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Rotterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Wikkelboats Floating Rotterdam

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl