Appartementencomplex 'Het Strandleven'

Overnachting boeken bij Appartementencomplex 'Het Strandleven'? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Appartementencomplex 'Het Strandleven' en boek direct.

Appartementencomplex 'Het Strandleven' in Callantsoog

Appartementencomplex 'Het Strandleven' is een Vakantiecomplex in Callantsoog. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Callantsoog terwijl je bij Appartementencomplex 'Het Strandleven' verblijft. Op de website van Appartementencomplex 'Het Strandleven' vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Vakantiecomplex. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het moderne appartementencomplex "het Strandleven" ligt op een schitterende locatie op slechts 100 meter van de duinen van Groote Keeten. Het complex biedt verschillende ruime en luxe vakantie appartementen en heeft een eigen speelplaats voor kinderen. LekkerNaarZee verhuurt mooie, zonnige appartementen op de begane grond met een eigen parkeerplaats. De woningen zijn ruim en beschikken over 2 slaapkamers en een badkamer. De omgeving biedt diverse mogelijkheden, zoals de gezellige kustplaats Callantsoog met restaurants en winkeltjes, het stadje Schagen en de stad Alkmaar. Dagelijkse boodschappen kunnen gedaan worden bij de AH in Callantsoog. Fietsen kunnen gehuurd worden en er zijn wandelroutes door het natuurgebied Abbestee naar Callantsoog.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Appartementencomplex 'Het Strandleven', waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Appartementencomplex 'Het Strandleven'? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Appartementencomplex+'Het+Strandleven'/@52.8626785,4.7109498,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf45a0ee35485b:0xdf6fa2f7198261d2!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.8626785!4d4.7109498!16s%2Fg%2F11h0335xbl?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Callantsoog? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Callantsoog pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Callantsoog
  2. Appartementencomplex 'Het Strandleven'

Meer in Callantsoog

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl