B&B De Kamelenmelkerij

Overnachting boeken bij B&B De Kamelenmelkerij? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B De Kamelenmelkerij en boek direct.

B&B De Kamelenmelkerij in Berlicum

B&B De Kamelenmelkerij is een Bed & Breakfast in Berlicum. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Berlicum terwijl je bij B&B De Kamelenmelkerij verblijft. Op de website van B&B De Kamelenmelkerij vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Kamelenmelkerij Smits is de enige kamelenmelkerij van Europa en is gevestigd in Berlicum, vlakbij 's-Hertogenbosch. De melk van deze boerderij is de enige die legaal verkocht mag worden in de EU. Naast het kopen van verse kamelenmelk, biedt de kamelenmelkerij ook activiteiten zoals een safari en een workshop Bossche bollen. Er worden verschillende safari's aangeboden waarvoor men zich kan aanmelden. Ook is er een groepsaccommodatie beschikbaar waar gasten kunnen overnachten. De kamelenmelkerij is te volgen op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws. Voor vragen en informatie kan er contact worden opgenomen via e-mail of telefoon.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B De Kamelenmelkerij, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B De Kamelenmelkerij? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+De+Kamelenmelkerij/@51.6927614,5.4096773,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6e50e9c5e5a83:0x2041aba49b15bb44!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.6927614!4d5.4096773!16s%2Fg%2F11c5btw1qb?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Berlicum? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Berlicum pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Berlicum
  2. B&B De Kamelenmelkerij

Meer in Berlicum

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl