Vakantieboerderij Het Aardrijk

Overnachting boeken bij Vakantieboerderij Het Aardrijk? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Vakantieboerderij Het Aardrijk en boek direct.

Vakantieboerderij Het Aardrijk in Berlicum

Vakantieboerderij Het Aardrijk is een Groepsaccommodatie in Berlicum. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Berlicum terwijl je bij Vakantieboerderij Het Aardrijk verblijft. Op de website van Vakantieboerderij Het Aardrijk vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Groepsaccommodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Dit is een samenvatting van de tekst waarin belangrijke feiten worden genoemd. B&B en Vakantieboerderij Het Aardrijk is een groepsaccommodatie geschikt voor 20-30 personen, ideaal voor een familieweekend of vriendenweekend. De slaapzalen en badkamer zijn in 2023 vernieuwd. Het Aardrijk heeft een bloementuin, groot grasveld, vuurplaats en speeltoestellen zoals een zandbak, schommels en trampoline. Op de locatie is ook een manege met paarden, kippen, konijnen, wallaby's, honden en katten waar gasten mee kunnen knuffelen. Het Aardrijk ligt naast fietsknooppunten en bos Engelenstede met wandel- en ruiterroutes. De accommodatie is goed bereikbaar vanaf snelwegen en er worden diverse evenementen georganiseerd in de omgeving. Het is een geschikte plek voor families, groepen met kinderen en vrienden, maar minder geschikt voor feestgangers.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Vakantieboerderij Het Aardrijk, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Vakantieboerderij Het Aardrijk? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Vakantieboerderij+Het+Aardrijk/@51.6864489,5.4399705,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6e4f831b08081:0x45e7aa2d1335a13c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.6864489!4d5.4399705!16s%2Fg%2F1tn4xd2f?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Berlicum? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Berlicum pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Berlicum
  2. Vakantieboerderij Het Aardrijk

Meer in Berlicum

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl