Bed and Breakfast Heikantsehoeve

Overnachting boeken bij Bed and Breakfast Heikantsehoeve? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed and Breakfast Heikantsehoeve en boek direct.

Bed and Breakfast Heikantsehoeve in Berlicum

Bed and Breakfast Heikantsehoeve is een Bed & Breakfast in Berlicum. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Berlicum terwijl je bij Bed and Breakfast Heikantsehoeve verblijft. Op de website van Bed and Breakfast Heikantsehoeve vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Miriam en Jan van der Maar heten gasten welkom in hun luxe Bed & Breakfast genaamd 'HeikantseHoeve' in het mooie Brabantse plaatsje Berlicum. De accommodatie is gelegen in een rustige landelijke omgeving, vlakbij het bos en diverse fiets- en wandelroutes. Het centrum van 's-Hertogenbosch is slechts vijftien minuten rijden. De Bed & Breakfast beschikt over twee kamers: de Johanniter kamer aan de voorkant met uitzicht over landerijen en bossen, en de Solaris kamer aan de achterkant met uitzicht over het zwembad en de wijngaard. Beide kamers hebben een 2-persoons Auping bed met elektrisch bedienbare spiralen en een derde persoon kan eventueel overnachten op een Auping Cleopatra Daybed. Daarnaast heeft de accommodatie een eigen wijngaard met 1.000 wijnstokken waar droge witte cuvée wijn wordt geproduceerd en te koop is. Gasten kunnen ook een rondleiding krijgen door de wijngaard. Het adres van de HeikantseHoeve is Heikantsehoeve 3, 5258 TS Berlicum, Nederland.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed and Breakfast Heikantsehoeve, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed and Breakfast Heikantsehoeve? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+and+Breakfast+Heikantsehoeve/@51.6715917,5.4420919,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6e444faafad47:0x5627b72a9caf85d8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.6715917!4d5.4420919!16s%2Fg%2F11g8ccs8t2?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Berlicum? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Berlicum pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Berlicum
  2. Bed and Breakfast Heikantsehoeve

Meer in Berlicum

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl