B&B De Posthoorn Appelscha

Overnachting boeken bij B&B De Posthoorn Appelscha? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B De Posthoorn Appelscha en boek direct.

B&B De Posthoorn Appelscha in Appelscha

B&B De Posthoorn Appelscha is een Bed & Breakfast in Appelscha. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Appelscha terwijl je bij B&B De Posthoorn Appelscha verblijft. Op de website van B&B De Posthoorn Appelscha vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In de tekst wordt gesproken over De Posthoorn, een accommodatie waar je kunt verblijven. Er worden geen specifieke datums genoemd. Er wordt informatie gegeven over de faciliteiten, voorwaarden en prijzen van De Posthoorn. Daarnaast worden er positieve ervaringen van gasten genoemd, waarin wordt vermeld dat de accommodatie schoon en goed ingericht is en dat de eigenaren vriendelijk zijn. Er wordt ook een suggestie gedaan om de Senseo-koffiemachine te vervangen. Het adres van De Posthoorn wordt vermeld en er wordt verwezen naar de gratis apps van Bedandbreakfast.nl om een bed & breakfast te boeken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B De Posthoorn Appelscha, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B De Posthoorn Appelscha? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+De+Posthoorn+Appelscha/@52.954709,6.3274274,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c83f30eeb48a29:0xe944cbfe72f15ef9!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.954709!4d6.3274274!16s%2Fg%2F1w_vmj13?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Appelscha? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Appelscha pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Appelscha
  2. B&B De Posthoorn Appelscha

Meer in Appelscha

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl