Herberg Het Volle Leven

Overnachting boeken bij Herberg Het Volle Leven? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Herberg Het Volle Leven en boek direct.

Herberg Het Volle Leven in Appelscha

Herberg Het Volle Leven is een Bed & Breakfast in Appelscha. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Appelscha terwijl je bij Herberg Het Volle Leven verblijft. Op de website van Herberg Het Volle Leven vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Herberg Het Volle Leven is een plek waar men kan eten, drinken en slapen in een ontspannen sfeer en in harmonie met de natuur. De keuken is volledig vegetarisch en kan ook veganistische gerechten bereiden. Duurzaamheid is belangrijk voor hen en ze streven naar een no-waste beleid en recycling van afval. De herberg heeft verschillende faciliteiten en activiteiten, zoals kamers, suites en een kampeerkeet, catering, een verrassingsmenu en een high tea. Gastvrijheid staat centraal en ze verwelkomen iedereen graag. Het Volle Leven bevindt zich in het Nationaal Park het Drents Friese Wold en biedt de mogelijkheid om te wandelen en te fietsen. Gasten hebben positieve ervaringen gedeeld en er is een nieuwsbrief waar men zich voor kan inschrijven. De openingstijden variëren afhankelijk van het seizoen en reserveren is noodzakelijk.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Herberg Het Volle Leven, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Herberg Het Volle Leven? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Herberg+Het+Volle+Leven/@52.9215048,6.3463541,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c83eff34176c53:0x723013412616f1a5!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.9215048!4d6.3463541!16s%2Fg%2F1tm28y51?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Appelscha? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Appelscha pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Appelscha
  2. Herberg Het Volle Leven

Meer in Appelscha

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl