Hotel aan de Vaart - Appelscha

Overnachting boeken bij Hotel aan de Vaart - Appelscha? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel aan de Vaart - Appelscha en boek direct.

Hotel aan de Vaart - Appelscha in Appelscha

Hotel aan de Vaart - Appelscha is een Hotel in Appelscha. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Appelscha terwijl je bij Hotel aan de Vaart - Appelscha verblijft. Op de website van Hotel aan de Vaart - Appelscha vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel aan de Vaart in Appelscha is een gezellig hotel gelegen tussen unieke natuurgebieden. Het hotel heeft 40 kamers die per lift bereikbaar zijn en beschikt over een uitstekend restaurant en eigen parkeerterrein. De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, een douche en toilet. Gasten kunnen fietsen huren en genieten van de bosrijke omgeving. Het hotel biedt verschillende arrangementen, waaronder 8-daagse vakantiereizen met activiteiten en jaarlijks wisselende excursies. Ook is er een 8-daagse kerstreis die compleet verzorgd is. Hotel aan de Vaart streeft ernaar om gasten een aangenaam en ontspannen verblijf te bieden en heet hen van harte welkom in het gezelligste hotel in Appelscha.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel aan de Vaart - Appelscha, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel aan de Vaart - Appelscha? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+aan+de+Vaart+-+Appelscha/@52.9534391,6.3599019,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c83ed029bee335:0xaf19936220cfc055!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.9534391!4d6.3599019!16s%2Fg%2F1wnf096v?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Appelscha? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Appelscha pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Appelscha
  2. Hotel aan de Vaart - Appelscha

Meer in Appelscha

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl