B&B De Smederij

Overnachting boeken bij B&B De Smederij? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B De Smederij en boek direct.

B&B De Smederij in Amerongen

B&B De Smederij is een Bed & Breakfast in Amerongen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amerongen terwijl je bij B&B De Smederij verblijft. Op de website van B&B De Smederij vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug bevindt zich een exclusieve Bed & Breakfast genaamd De Smederij van Amerongen. Deze luxe en stijlvolle B&B is gevestigd in een prachtig rijksmonument uit 1860 en biedt comfortabele slaapkamers met eigen badkamer. Het huis en de kamers hebben een unieke sfeer door de combinatie van architectuur, design, kunst en historische elementen. Gasten kunnen gebruik maken van de gemeenschappelijke "living" met pantry, zithoek, bibliotheek en openhaard. In de zomer kunnen gasten genieten van de prachtige tuin met wellness, zitjes, barbecue en vuurkorf. De B&B ligt op loopafstand van Kasteel Amerongen en diverse restaurants, en biedt de mogelijkheid om te wandelen, fietsen en paardrijden in de omgeving. De gasten worden goed verzorgd door de gastheren Marije en Arthur. Er zijn positieve ervaringen van eerdere gasten die de locatie, de service en de ligging voor activiteiten zoals wandelen en fietsen prijzen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B De Smederij, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B De Smederij? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+De+Smederij/@51.9992977,5.4600559,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c650bfb1c0eb3d:0xf1cefbb5adeff06!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9992977!4d5.4600559!16s%2Fg%2F11fr6ssp28?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amerongen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amerongen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amerongen
  2. B&B De Smederij

Meer in Amerongen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl