La Vie en Roos Amerongen

Overnachting boeken bij La Vie en Roos Amerongen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van La Vie en Roos Amerongen en boek direct.

La Vie en Roos Amerongen in Amerongen

La Vie en Roos Amerongen is een Bed & Breakfast in Amerongen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amerongen terwijl je bij La Vie en Roos Amerongen verblijft. Op de website van La Vie en Roos Amerongen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In het pittoreske dorpje Amerongen aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug bevindt zich B&B La Vie en Roos, een prachtig gerenoveerde woonboerderij die is omgebouwd tot een sfeervolle bed & breakfast. De B&B biedt luxe beddengoed, zachte handdoeken en mooie badkamers om gasten te verwennen en te helpen ontspannen. Helaas is de B&B gesloten tot en met april 2024, maar vanaf 1 mei 2024 hopen ze weer gasten te mogen verwelkomen. Amerongen biedt verschillende activiteiten, zoals wandelen, fietsen, mountainbiken en kunstgalerieën in de historische straatjes, waaronder het Kasteel Amerongen. Ook is er een sterrenrestaurant genaamd Restaurant Bentinck en een kruidentuin genaamd landgoed Zuylestein. B&B La Vie en Roos heeft 3 verschillende kamers, maar het is ook mogelijk om het gehele voorhuis te boeken. De omgeving van Amerongen biedt prachtige wandelroutes en uitdagende mountainbikepaden. Na meer dan 10 jaar reizen en het runnen van een B&B in Amsterdam, is het nu tijd voor een nieuw hoofdstuk. De eigenaar wil haar gasten een fijne herinnering geven aan een knusse plek met luxe en details die het verschil maken.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van La Vie en Roos Amerongen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij La Vie en Roos Amerongen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/La+Vie+en+Roos+Amerongen/@52.000151,5.4547412,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c650bdeaa95555:0xe493679a31ba6673!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.000151!4d5.4547412!16s%2Fg%2F11rlspgb98?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amerongen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amerongen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amerongen
  2. La Vie en Roos Amerongen

Meer in Amerongen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl