B&B Het Gasthuys

Overnachting boeken bij B&B Het Gasthuys? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Het Gasthuys en boek direct.

B&B Het Gasthuys in Amerongen

B&B Het Gasthuys is een Bed & Breakfast in Amerongen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amerongen terwijl je bij B&B Het Gasthuys verblijft. Op de website van B&B Het Gasthuys vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Gasthuys is een gezellige Bed and Breakfast gelegen in Amerongen. Het is gevestigd in een beeldbepalend Rijksmonument en is in 2009 volledig gerestaureerd met behoud van authentieke details. De B&B ligt in het oude gedeelte van Amerongen, met uitzicht op de poort van Kasteel Amerongen. Het Gasthuys is enige jaren geleden uitgeroepen tot beste B&B van Nederland in een TV programma. De kamers zijn gezellig en sfeervol ingericht en het ontbijt bestaat uit lokale producten. In de omgeving is van alles te doen, zoals wandelen in de bossen of langs de uiterwaarden van de Rijn. Het is ook mogelijk om Het Gasthuys te huren als groepsaccommodatie. Daarnaast werkt de B&B samen met het Kasteel van Amerongen voor bruiloften. Gasten geven de B&B een gemiddelde score van 4 tot 5 sterren.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Het Gasthuys, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Het Gasthuys? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Het+Gasthuys/@51.9979766,5.4586262,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c650befad5cdcf:0xa28426c6594ac8fd!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9979766!4d5.4586262!16s%2Fg%2F1v1kp1vb?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amerongen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amerongen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amerongen
  2. B&B Het Gasthuys

Meer in Amerongen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl