B&B Het Zonnehuis Boxtel

Overnachting boeken bij B&B Het Zonnehuis Boxtel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Het Zonnehuis Boxtel en boek direct.

B&B Het Zonnehuis Boxtel in Boxtel

B&B Het Zonnehuis Boxtel is een Bed & Breakfast in Boxtel. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Boxtel terwijl je bij B&B Het Zonnehuis Boxtel verblijft. Op de website van B&B Het Zonnehuis Boxtel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Zonnehuis Boxtel is een Bed & Breakfast gevestigd in een villa uit 1934 in Boxtel. De villa is duurzaam en voorzien van zonnepanelen en warmtepompen. Op de eerste verdieping van de villa bevinden zich drie ruime tweepersoonskamers en een familiekamer. Alle kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over een kingsize bed, TV, badjas en WiFi. Het ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtkamer en er is gratis WiFi in het hele huis. De B&B heeft een prachtige tuin en biedt verschillende services, zoals dagelijkse schoonmaak, fietsverhuur en een Tesla laadpaal. In de omgeving van Boxtel zijn er diverse activiteiten mogelijk, zoals fiets- en wandelroutes, culturele bezienswaardigheden en recreatiegebieden. Het Zonnehuis Boxtel ontvangt positieve gastbeoordelingen en is te bereiken via de contactgegevens op de website.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Het Zonnehuis Boxtel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Het Zonnehuis Boxtel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Het+Zonnehuis+Boxtel/@51.607052,5.3192811,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6e9c64d9b6827:0x4b52d9c5a4aa03ed!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.607052!4d5.3192811!16s%2Fg%2F11p46pz_f2?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Boxtel? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Boxtel pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Boxtel
  2. B&B Het Zonnehuis Boxtel

Meer in Boxtel

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl