Bed & Wellness Boxtel

Overnachting boeken bij Bed & Wellness Boxtel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Wellness Boxtel en boek direct.

Bed & Wellness Boxtel in Boxtel

Bed & Wellness Boxtel is een Bed & Breakfast in Boxtel. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Boxtel terwijl je bij Bed & Wellness Boxtel verblijft. Op de website van Bed & Wellness Boxtel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed&Wellness Boxtel is een Bed & Breakfast en luxe privé wellness waar gasten kunnen genieten van een ontspannend verblijf. Er zijn prachtig gestylede luxe kamers beschikbaar en gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijt. Daarnaast is er een privé wellnessruimte waar gasten helemaal tot rust kunnen komen. Bed & Breakfast Boxtel biedt verschillende arrangementen aan, zowel doordeweeks als in het weekend, in samenwerking met het culinaire restaurant "de koetsier". Gasten kunnen contact opnemen via telefoon of email om een boeking te maken. Het adres van Bed&Wellness Boxtel is Bosscheweg 32 in Boxtel.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Wellness Boxtel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Wellness Boxtel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Wellness+Boxtel/@51.5943677,5.3250158,17z/data=!3m1!4b1!4m6!3m5!1s0x47c6e843556f6f0d:0xea6a131f5223fe7b!8m2!3d51.5943677!4d5.3250158!16s%2Fg%2F11fmlj9rmq?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Boxtel? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Boxtel pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Boxtel
  2. Bed & Wellness Boxtel

Meer in Boxtel

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl