Hof van Vijfeijken

Overnachting boeken bij Hof van Vijfeijken? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hof van Vijfeijken en boek direct.

Hof van Vijfeijken in Boxtel

Hof van Vijfeijken is een Congrescentrum in Boxtel. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Boxtel terwijl je bij Hof van Vijfeijken verblijft. Op de website van Hof van Vijfeijken vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Congrescentrum. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hof van Vijfeijken is een prachtige, monumentale boerderij gelegen in het Brabantse Boxtel. De locatie is ideaal voor vergaderingen, trainingen, teambuilding en andere bijeenkomsten. Het is goed bereikbaar vanaf de A2 en biedt zowel één- als meerdaagse arrangementen aan. De accommodatie is duurzaam en er zijn voordelige last-minute deals beschikbaar. Het eten is gezond en lekker, en er is de mogelijkheid om te overnachten. Ook particulieren kunnen terecht bij Hof van Vijfeijken voor evenementen zoals uitvaarten, jubilea, bed & breakfast, retraites, borrels, vriendinnenweekenden, kookworkshops, recepties en familieweekenden. De locatie wordt geprezen om de gastvrijheid, het vriendelijke personeel, de mooie omgeving en de verzorging. Gasten ervaren de trainingen en workshops als succesvolle en ontspannen ervaringen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hof van Vijfeijken, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hof van Vijfeijken? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hof+van+Vijfeijken/@51.5949267,5.2801846,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6e9bd6603d7d9:0xd3d306cac878bbab!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5949267!4d5.2801846!16s%2Fg%2F1tgx178r?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Boxtel? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Boxtel pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Boxtel
  2. Hof van Vijfeijken

Meer in Boxtel

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl