B&B Overbosch

Overnachting boeken bij B&B Overbosch? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Overbosch en boek direct.

B&B Overbosch in Bilthoven

B&B Overbosch is een Bed & Breakfast in Bilthoven. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bilthoven terwijl je bij B&B Overbosch verblijft. Op de website van B&B Overbosch vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed and Breakfast "Overbosch" in Bilthoven biedt een uniek verblijf in een historisch villaatje. Gasten kunnen genieten van rust in een bosrijke omgeving en worden verwend met een vers en uitgebreid ontbijt. De accommodatie heeft een ruime luxe badkamer met ligbad en douche en biedt gratis Wi-Fi en Prime Video. Gasten zijn zeer te spreken over het comfortabele bed. Zowel toeristische als zakelijke gasten zijn welkom en de accommodatie heeft al gasten uit de hele wereld ontvangen. Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Bij aankomst worden gasten hartelijk verwelkomd en tijdens het verblijf is de host altijd bereikbaar voor vragen. De privacy van de gasten staat hoog in het vaandel. De B&B ligt aan de rand van het dorp Bilthoven en is ideaal gelegen tussen Utrecht en Uithof. Het centrum van Bilthoven en het NS-station zijn op loopafstand bereikbaar. In de buurt zijn er veel culturele activiteiten en bezienswaardigheden, zoals musea, paleis Soestdijk en Golfpark De Biltse Duinen. De B&B ligt ook dicht bij belangrijke instituten zoals Biologicals Bilthoven en het Utrecht Science Park. Daarnaast heeft Bilthoven een gezellig winkelcentrum met diverse restaurants en supermarkten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Overbosch, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Overbosch? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Overbosch/@52.1239822,5.2037362,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c669ac23b10a31:0xd9ad792d077cecf1!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1239822!4d5.2037362!16s%2Fg%2F11c0r33m4p?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bilthoven? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bilthoven pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bilthoven
  2. B&B Overbosch

Meer in Bilthoven

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl