Cloud Eight Bed & Breakfast

Overnachting boeken bij Cloud Eight Bed & Breakfast? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Cloud Eight Bed & Breakfast en boek direct.

Cloud Eight Bed & Breakfast in Bilthoven

Cloud Eight Bed & Breakfast is een Bed & Breakfast in Bilthoven. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bilthoven terwijl je bij Cloud Eight Bed & Breakfast verblijft. Op de website van Cloud Eight Bed & Breakfast vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Dit is een samenvatting van een tekst over Cloud Eight, een net gerenoveerde studio in Bilthoven Noord. De studio heeft een eigen ingang en tuin en is een ideale plek om tot rust te komen en de omgeving te verkennen. De studio is ruim en licht en heeft een badkamer, zithoek, tafel en kitchenette. Het bed is een groot Auping bed en de kitchenette is voorzien van een Nespresso koffiezetapparaat, melkschuimer, waterketel en koelkast. De badkamer heeft een regendouche en hangtoilet. De tuin is volledig ommuurd en privé en heeft een lounge set, hangmat, tuintafel en zonnestoelen. Op 3 minuten loopafstand is het Heidepark waar je kunt wandelen en het centrum van Bilthoven en het NS-station zijn op de fiets bereikbaar. Fietsen zijn te huur. In de omgeving zijn er veel culturele activiteiten en bezienswaardigheden, zoals musea, paleis Soestdijk en Golfpark De Biltse Duinen. Bilthoven heeft ook een gezellig winkelcentrum met aanbevelenswaardige restaurants en supermarkten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Cloud Eight Bed & Breakfast, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Cloud Eight Bed & Breakfast? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Cloud+Eight+Bed+%26+Breakfast/@52.1404087,5.211133,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c669d4030e6043:0x4a707d9c618d8cde!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1404087!4d5.211133!16s%2Fg%2F11jnpp0qtr?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bilthoven? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bilthoven pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bilthoven
  2. Cloud Eight Bed & Breakfast

Meer in Bilthoven

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl