Cavalli's Cottage

Overnachting boeken bij Cavalli's Cottage? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Cavalli's Cottage en boek direct.

Cavalli's Cottage in Bilthoven

Cavalli's Cottage is een Bed & Breakfast in Bilthoven. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bilthoven terwijl je bij Cavalli's Cottage verblijft. Op de website van Cavalli's Cottage vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Cavalli's Cottage is een sfeervol en knus huisje in Bilthoven, gelegen in de provincie Utrecht. Het huisje is omgeven door groen en bossen en is dus ideaal voor natuurliefhebbers. Daarnaast is de locatie ook gunstig voor mensen die willen genieten van cultuur en het stadsleven, aangezien Utrecht binnen 10 minuten met het openbaar vervoer te bereiken is. Het huisje is eigendom van Amber Cavalli, die ervoor zorgt dat gasten een perfect verblijf hebben. Haar Italiaanse man kan op aanvraag een heerlijk Italiaans diner koken. Bilthoven is een ideale plek om te verblijven, omdat je omgeven bent door bossen en toch dichtbij Utrecht en andere leuke steden en dorpen bent. Cavalli's Cottage biedt verschillende arrangementen aan om het meeste uit je verblijf te halen. Je kunt contact opnemen met Cavalli's Cottage via telefoon of e-mail.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Cavalli's Cottage, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Cavalli's Cottage? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Cavalli's+Cottage/@52.1236222,5.199703,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c669abc3feb939:0xb8a7eaa837b180c0!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1236222!4d5.199703!16s%2Fg%2F11fmtl_tk6?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bilthoven? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bilthoven pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bilthoven
  2. Cavalli's Cottage

Meer in Bilthoven

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl