B&B Zeeuws genoegen

Overnachting boeken bij B&B Zeeuws genoegen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Zeeuws genoegen en boek direct.

B&B Zeeuws genoegen is een Accomodatie in Vlissingen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Vlissingen terwijl je bij B&B Zeeuws genoegen verblijft. Op de website van B&B Zeeuws genoegen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Accomodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B Zeeuws Genoegen is een kleinschalige Bed & Breakfast in Vlissingen, gerund door Ruud en Saskia. Ze hebben een appartement en een tweepersoonskamer beschikbaar, beide voorzien van luxe faciliteiten. Een heerlijk ontbijt met lokale producten kan optioneel worden bijgeboekt. Het appartement is ruim en heeft een complete keuken, een balkon aan de voor- en achterzijde, en verschillende prijzen afhankelijk van het seizoen. De tweepersoonskamer heeft een luxe badkamer, een tweepersoons-boxspring, gratis wifi en een smart-tv. Het ontbijt kan ook bijgeboekt worden. In de omgeving van de B&B zijn er diverse activiteiten te doen, zoals een bezoek aan het Zeeuws Maritiem museum, de boulevard waar je grote zeeschepen kunt zien varen, het stadscentrum met winkels en restaurants, de bioscoop en het badstrand. Daarnaast zijn er fietsroutes beschikbaar om te genieten van de natuur. Gasten hebben positieve recensies achtergelaten en voor vragen of boekingen kan er contact worden opgenomen via telefoon of e-mail.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Zeeuws genoegen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Zeeuws genoegen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Zeeuws+genoegen/@51.4418228,3.5793169,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c49982bdff24dd:0x22f4170900f3c72e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4418228!4d3.5793169!16s%2Fg%2F11fmnhm6jx?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Vlissingen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Vlissingen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. B&B Zeeuws genoegen

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl