Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo

Overnachting boeken bij Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo en boek direct.

Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo in Apeldoorn

Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo is een Hotel in Apeldoorn. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Apeldoorn terwijl je bij Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo verblijft. Op de website van Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bastion Hotel Apeldoorn Het Loo is een 4-sterrenhotel gelegen in Apeldoorn. Het hotel is ideaal gelegen nabij Paleis het Loo, de Hoge Veluwe, de Apenheul en pretpark Julianatoren. Het hotel beschikt over 104 kamers en biedt gratis parkeergelegenheid en een indoor zwembad. De kamers variëren in grootte en faciliteiten, maar zijn allemaal voorzien van airconditioning, een douche, gratis WiFi en een werkplek. Het hotel biedt ook gratis WiFi in alle openbare ruimtes. Gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant van het hotel en er is ook een bar aanwezig. Het hotel is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en ligt in de buurt van diverse bezienswaardigheden en natuurgebieden. Het gehele hotel is rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan. Het hotel accepteert contant geld en verschillende creditcards als betaalmiddel.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bastion+Hotel+Apeldoorn+-+Het+Loo/@52.2274836,5.9474121,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7c7913051ad6f:0xf71d20510c2e8413!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2274836!4d5.9474121!16s%2Fg%2F1hc1gs02n?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Apeldoorn? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Apeldoorn pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Apeldoorn
  2. Bastion Hotel Apeldoorn - Het Loo

Meer in Apeldoorn

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl