In Het Koetshuis

Overnachting boeken bij In Het Koetshuis? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van In Het Koetshuis en boek direct.

In Het Koetshuis in Apeldoorn

In Het Koetshuis is een Bed & Breakfast in Apeldoorn. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Apeldoorn terwijl je bij In Het Koetshuis verblijft. Op de website van In Het Koetshuis vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Koetshuis is een charmant 19e-eeuws koetshuis dat behoort tot de monumentale villa aan de Loolaan nummer 40 in Apeldoorn. Het bevindt zich op korte loopafstand van Paleis het Loo, het Orpheus-theater, het bos en het stadscentrum. Het koetshuis heeft twee gezellige slaapkamers met tweepersoonsbedden en een comfortabele bedbank op de overloop. Beneden is er een hal, een wasruimte met douche, een toilet en een woonkamer met een grote bank en een complete keuken. Gasten hebben een eigen terras en kunnen gebruikmaken van de luxe boxspringbedden. Het koetshuis heeft verschillende originele details en ligt in een levendige en veilige buurt. Naast het koetshuis is een restaurant dat gespecialiseerd is in Franse gerechten en uitstekende wijnen serveert. Aan de andere kant is een van de oudste cafés van Apeldoorn, waar vroeger Prins Hendrik III, de echtgenoot van Koningin Wilhelmina, kwam. Het Koetshuis ligt tegenover een bushalte voor regulier busvervoer naar het treinstation en andere steden. Speciaal vervoer kan worden geregeld tegen extra betaling.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van In Het Koetshuis, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij In Het Koetshuis? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/In+Het+Koetshuis/@52.2240726,5.9513236,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7c79a904701fd:0x768ff0dd7e430f0b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.2240726!4d5.9513236!16s%2Fg%2F11fnwhnyk3?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Apeldoorn? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Apeldoorn pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Apeldoorn
  2. In Het Koetshuis

Meer in Apeldoorn

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl