Bed and breakfast Dishoek

Overnachting boeken bij Bed and breakfast Dishoek? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed and breakfast Dishoek en boek direct.

Bed and breakfast Dishoek is een Hotel in Koudekerke. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Koudekerke terwijl je bij Bed and breakfast Dishoek verblijft. Op de website van Bed and breakfast Dishoek vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Deze tekst gaat over een gezellige Bed and Breakfast in Dishoek, Zeeland, vlakbij Zoutelande. De B&B heeft meerdere kamers met een unieke ligging aan het bos, strand en duinen. Het bevindt zich aan de Zeeuwse zuidkust van schiereiland Walcheren, achter de hoogste duinen van Nederland. De omgeving biedt veel mogelijkheden voor fietsen en wandelen, met verschillende fietsroutes en wandelpaden. De B&B ligt op korte afstand van Koudekerke, Middelburg, Vlissingen en Zoutelande. Het is een adults only accommodatie en de kamers zijn rook- en huisdiervrij. Er zijn eetgelegenheden en strandpaviljoens op loopafstand en het ontbijt wordt geserveerd in de kamer of op een van de terrassen in de tuin. Gasten voelen zich welkom en kunnen heerlijk tot rust komen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed and breakfast Dishoek, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed and breakfast Dishoek? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+and+breakfast+Dishoek/@51.478043,3.5213428,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c497d4cd507657:0xd78c19af7e1f9012!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.478043!4d3.5213428!16s%2Fg%2F11h06kvjg2?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Koudekerke? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Koudekerke pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bed and breakfast Dishoek

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl