Bed & Breakfast Uitwijk

Overnachting boeken bij Bed & Breakfast Uitwijk? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Breakfast Uitwijk en boek direct.

Bed & Breakfast Uitwijk in Koudekerke

Bed & Breakfast Uitwijk is een Bed & Breakfast in Koudekerke. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Koudekerke terwijl je bij Bed & Breakfast Uitwijk verblijft. Op de website van Bed & Breakfast Uitwijk vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed & Breakfast Uitwijk is een luxe en comfortabele accommodatie gevestigd in een voormalige dorpsschool in Koudekerke, Zeeland. De B&B ligt vlakbij Middelburg, Vlissingen, Domburg en Veere. Er zijn twee ruime en stijlvolle kamers, elk met eigen sanitair en een comfortabel tweepersoonsbed. Daarnaast is er een extra toilet op de gang en een luxe badkamer met ligbad op de begane grond. Elke ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd in de sfeervolle ontbijtkamer met uitzicht op de tuin. Het ontbijt wordt op maat gemaakt, zodat er geen voedselverspilling is en er rekening gehouden kan worden met dieetwensen of allergieën. Kamers kunnen geboekt worden via de beschikbaarheidskalender op bedandbreakfast.nl.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Breakfast Uitwijk, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Uitwijk? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Breakfast+Uitwijk/@51.483958,3.555711,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4970d1bc376f3:0x18759cc541ada51e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.483958!4d3.555711!16s%2Fg%2F11c4nl5r_3?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Koudekerke? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Koudekerke pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Koudekerke
  2. Bed & Breakfast Uitwijk

Meer in Koudekerke

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl