Huys ter Schelde Partyrestaurant Hotel

Overnachting boeken bij Huys ter Schelde Partyrestaurant Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Huys ter Schelde Partyrestaurant Hotel en boek direct.

Huys ter Schelde Partyrestaurant Hotel in Koudekerke

Huys ter Schelde Partyrestaurant Hotel is een Hotel in Koudekerke. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Koudekerke terwijl je bij Huys ter Schelde Partyrestaurant Hotel verblijft. Op de website van Huys ter Schelde Partyrestaurant Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Huys ter Schelde is een prachtige monumentale villa in Zeeland, die bekend staat als een toplocatie voor evenementen. Het partyrestaurant is verdeeld in verschillende ruimtes en kan groepen van 10 tot 500 personen ontvangen. Het monumentale gedeelte ademt de sfeer van de vroege 20e eeuw. De Theaterzaal is architectonisch bijzonder en heeft een 'groen dak' met 96 zonnepanelen. Huys ter Schelde biedt ook een hotel en is een populaire trouwlocatie. Ze hebben jarenlange ervaring en kunnen de wensen van het bruidspaar vervullen. Daarnaast bieden ze verschillende zalen aan voor diverse evenementen, zoals diners, bruiloften, kraamfeesten en personeelsfeesten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Huys ter Schelde Partyrestaurant Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Huys ter Schelde Partyrestaurant Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Huys+ter+Schelde+Partyrestaurant+Hotel/@51.4705382,3.5580168,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c497650dfa18e7:0xaa43459bcae0d095!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4705382!4d3.5580168!16s%2Fg%2F1tghc9ry?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Koudekerke? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Koudekerke pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Koudekerke
  2. Huys ter Schelde Partyrestaurant Hotel

Meer in Koudekerke

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl