Bed en Breakfast Swaenenryck

Overnachting boeken bij Bed en Breakfast Swaenenryck? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed en Breakfast Swaenenryck en boek direct.

Bed en Breakfast Swaenenryck is een Bed & Breakfast in Delft. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Delft terwijl je bij Bed en Breakfast Swaenenryck verblijft. Op de website van Bed en Breakfast Swaenenryck vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

B&B Swaenenryck is een stijlvolle bed & breakfast gevestigd in een karakteristiek grachtenpand in de historische binnenstad van Delft. Gasten kunnen kiezen uit een appartement op de eerste of tweede verdieping of een historisch achterhuis in de tuin. In de gemeenschappelijke ontspanningsruimte op de begane grond kunnen gasten genieten van rust, boeken lezen, tv kijken en bordspellen spelen. Het ontbijt wordt hier ook geserveerd, maar bij mooi weer kan er ook op de sfeervolle binnenplaats ontbeten worden. De appartementen voldoen aan de coronamaatregelen en zijn allemaal voorzien van een eigen opgang, woonkamer, badkamer en slaapkamer. Gasten hebben positieve ervaringen met de persoonlijke en vriendelijke eigenaren en de comfortabele en schone accommodatie. De locatie van de B&B is fantastisch, op slechts 250 meter van het stadscentrum en op 14 kilometer afstand van het vliegveld Rotterdam - The Hague. Contactgegevens en links naar boekingswebsites en de VVV van Delft zijn beschikbaar.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed en Breakfast Swaenenryck, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed en Breakfast Swaenenryck? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+en+Breakfast+Swaenenryck/@52.0153208,4.3569326,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5b5c352cb7945:0x2267f069252f719e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.0153208!4d4.3569326!16s%2Fg%2F1hc1vbhc7?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Delft? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Delft pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bed en Breakfast Swaenenryck

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl