Bed of Flowers

Overnachting boeken bij Bed of Flowers? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed of Flowers en boek direct.

Bed of Flowers in Beuningen

Bed of Flowers is een Bed & Breakfast in Beuningen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Beuningen terwijl je bij Bed of Flowers verblijft. Op de website van Bed of Flowers vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed of Flowers is een kleinschalig Bed & Breakfast gelegen in het buitengebied van Beuningen, vlakbij de Waaldijk en op ongeveer 7 km van Nijmegen. Er zijn twee kamers beschikbaar, beide met een aparte luxe douche en badkamer. De kamers bevinden zich in een bijgebouw van de T-boerderij “De Waardsedam” uit 1780 en hebben uitzicht over de weilanden, het bos en de natuurmonumenten van de Waaldijk. Daarnaast is er een gemeenschappelijke gastenkamer met een grote openhaard en een privé terras. De omgeving van Bed of Flowers is ideaal voor fietsers en wandelaars, met wandelpaden, zandstrandjes en een fietspond over de Waal naar de Betuwe. Op loopafstand zijn diverse restaurants, een bioscoop en mogelijkheden voor zwemmen, golfen en paardrijden. De prijs voor een kamer is €130,00 per nacht voor 2 personen, inclusief ontbijt. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan en inchecken kan tussen 16:00 en 19:00 uur. Bij aankomst dient contant betaald te worden. Bed of Flowers kan ook gebruikt worden voor fotoshoots, film- en tv-opnames.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed of Flowers, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed of Flowers? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+of+Flowers/@51.8751677,5.7761783,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c7077ea9cc6903:0x5e53cceb33ddd1ea!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.8751677!4d5.7761783!16s%2Fg%2F1tdxk2hk?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Beuningen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Beuningen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Beuningen
  2. Bed of Flowers

Meer in Beuningen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl