Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord

Overnachting boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord en boek direct.

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord in Beuningen

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord is een Hotel in Beuningen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Beuningen terwijl je bij Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord verblijft. Op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord is een gezellig hotel gelegen aan rivier de Dinkel in het natuurgebied Lutterzand. Het hotel heeft een review score van 6.8 en biedt comfortabele faciliteiten zoals een binnenzwembad, fietsverhuur en een sfeervol restaurant. De omgeving van het hotel is ideaal voor fiets- en wandeltochten en het hotel beschikt over vier vergaderzalen. Het hotel organiseert evenementen zoals een Fletcher Special met sliptong en een seizoensspecial met Zeeuwse mosselen. Daarnaast biedt het hotel verschillende arrangementen aan, zoals een fiets- en wandelarrangement en een familie arrangement. Gasten kunnen ontspannen in het binnenzwembad en zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fletcher+Hotel-Restaurant+Dinkeloord/@52.3651994,6.9952519,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b81859d0777703:0x1e66b4bd610e6f1!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3651994!4d6.9952519!16s%2Fg%2F1vxfz7bb?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Beuningen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Beuningen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Beuningen
  2. Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord

Meer in Beuningen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl