Camperplaats"De Nijenhaer"

Overnachting boeken bij Camperplaats"De Nijenhaer"? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Camperplaats"De Nijenhaer" en boek direct.

Camperplaats"De Nijenhaer" in Beuningen

Camperplaats"De Nijenhaer" is een Camperplaats in Beuningen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Beuningen terwijl je bij Camperplaats"De Nijenhaer" verblijft. Op de website van Camperplaats"De Nijenhaer" vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Camperplaats. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft de camperplaats "De Nijenhaer" gelegen op het Twentse platteland. De camperplaats heeft een verwarmd douche en toiletgebouw in landelijke stijl, met 2 douches, 2 toiletten, een afwasplaats met warm en koud water, en een wasmachine. De camperplaats biedt een fantastisch uitzicht en veel rust, gelegen tussen diverse boerderijen op het heuvelachtige Twentse platteland. Er zijn veel fiets- en wandelroutes die langs de camperplaats gaan, evenals het fietsknooppunten netwerk en diverse uitgezette routes. De camperplekken zijn ruim en hebben voldoende stroompunten op 8 ampère. De camperplaats verkoopt ambachtelijk boeren roomijs van ijsboerderij Oude Hesselink uit Saasveld. De camperplaats is het hele jaar geopend.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Camperplaats"De Nijenhaer", waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Camperplaats"De Nijenhaer"? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Camperplaats%22De+Nijenhaer%22/@52.3446921,6.9929256,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b81838c45c94f1:0x8dd2e5f3e2ec75a1!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3446921!4d6.9929256!16s%2Fg%2F1tcx0lzh?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Beuningen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Beuningen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Beuningen
  2. Camperplaats"De Nijenhaer"

Meer in Beuningen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl