Best Western Plus Plaza Almere

Overnachting boeken bij Best Western Plus Plaza Almere? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Best Western Plus Plaza Almere en boek direct.

Best Western Plus Plaza Almere in Almere

Best Western Plus Plaza Almere is een Hotel in Almere. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Almere terwijl je bij Best Western Plus Plaza Almere verblijft. Op de website van Best Western Plus Plaza Almere vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Best Western Plus Plaza Almere is gelegen in het centrum van de Nederlandse stad Almere, tussen het Ijmeer en het Gooimeer. Het hotel bevindt zich in de buurt van het World Trade Center en het treinstation, waardoor Amsterdam, Schiphol en Utrecht gemakkelijk te bereiken zijn. Het hotel beschikt over 363 geluiddichte kamers die modern zijn ingericht en voorzien zijn van een flatscreen-tv, boxspring-bedden en een bureau. Daarnaast heeft het hotel verschillende soorten kamers, van eenpersoonskamers tot familie-appartementen, en biedt het gratis WiFi en een parkeergarage aan. Een hoogtepunt van het hotel is het zwembad op het dak. In Almere kunnen zowel zakenreizigers als toeristen genieten van de vele restaurants, cafés en bars, evenals kunsttentoonstellingen, moderne theaterproducties en indrukwekkende architectuur. Het hotel biedt tevens een uitgebreid ontbijtbuffet en ligt dichtbij bezienswaardigheden zoals het Batavia Stad Fashion Outlet, de Oostvaardersplassen en de Kunstlinie Almere.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Best Western Plus Plaza Almere, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Best Western Plus Plaza Almere? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Best+Western+Plus+Plaza+Almere/@52.3759287,5.2184212,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c61711ab3f5537:0xc004cdc2ace5c9ad!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3759287!4d5.2184212!16s%2Fg%2F11gsbdvc64?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Almere? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Almere pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Almere
  2. Best Western Plus Plaza Almere

Meer in Almere

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl