Boetiek hotel BonAparte - Lochem

Overnachting boeken bij Boetiek hotel BonAparte - Lochem? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Boetiek hotel BonAparte - Lochem en boek direct.

Boetiek hotel BonAparte - Lochem in Barchem

Boetiek hotel BonAparte - Lochem is een Hotel in Barchem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Barchem terwijl je bij Boetiek hotel BonAparte - Lochem verblijft. Op de website van Boetiek hotel BonAparte - Lochem vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Boetiek hotel BonAparte is een uniek hotel gelegen aan de voet van de Lochemse berg in de Achterhoek. Het hotel biedt sfeervolle luxe hotelkamers, een familie appartement, een restaurant, een brasserie en verschillende faciliteiten zoals een verwenbad, sauna en gym. Het monumentale pand is gebouwd in 1870 en ligt te midden van velden, bossen en vennen. Het hotel is uitgeroepen tot "beste hotel van Gelderland" in 2020. Daarnaast biedt het hotel verschillende arrangementen, waaronder een dinerspecial en een culinair arrangement. Ook is er een vacature voor een restaurantmanager. Voor een romantisch verblijf is er een speciaal arrangement beschikbaar. Het hotel is goed bereikbaar en biedt gratis WiFi en een shuttle service vanaf het NS station.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Boetiek hotel BonAparte - Lochem, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Boetiek hotel BonAparte - Lochem? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boetiek+hotel+BonAparte+-+Lochem/@52.1388435,6.423233,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c78c7c0a811ef3:0xf3c41c922478aaad!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1388435!4d6.423233!16s%2Fg%2F1pv5xbb70?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Barchem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Barchem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Barchem
  2. Boetiek hotel BonAparte - Lochem

Meer in Barchem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl