Hotel - Restaurant De Lochemse Berg

Overnachting boeken bij Hotel - Restaurant De Lochemse Berg? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel - Restaurant De Lochemse Berg en boek direct.

Hotel - Restaurant De Lochemse Berg in Barchem

Hotel - Restaurant De Lochemse Berg is een Restaurant in Barchem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Barchem terwijl je bij Hotel - Restaurant De Lochemse Berg verblijft. Op de website van Hotel - Restaurant De Lochemse Berg vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Restaurant. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In deze tekst wordt de nadruk gelegd op het genieten van gezelligheid, eten en drinken in een prachtige omgeving. Het 'huis' waarin je verblijft is ingericht met rijke materialen en heeft een eigentijdse luxe uitstraling. Er zijn intieme zitjes en prachtige kunstwerken. Je kunt de natuur van buiten ervaren door de grote ramen en in de zomer is er een zonnig terras. Het restaurant serveert eerlijke en culinaire gerechten, waarbij gebruik wordt gemaakt van de moestuin en lokale ingrediënten. Het hotel heeft verschillende kamers op de begane grond en eerste verdieping. Er worden regelmatig nieuwsberichten geplaatst en je kunt contact opnemen via telefoon, e-mail of een bezoek brengen aan het hotel. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor lunch en diner.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel - Restaurant De Lochemse Berg, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel - Restaurant De Lochemse Berg? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+-+Restaurant+De+Lochemse+Berg/@52.1385624,6.4268333,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c78c7943e5f701:0xc97a491488763603!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1385624!4d6.4268333!16s%2Fg%2F1vjdp936?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Barchem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Barchem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Barchem
  2. Hotel - Restaurant De Lochemse Berg

Meer in Barchem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl