Landgoedhotel Woodbrooke en Brasserie Woods

Overnachting boeken bij Landgoedhotel Woodbrooke en Brasserie Woods? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Landgoedhotel Woodbrooke en Brasserie Woods en boek direct.

Landgoedhotel Woodbrooke en Brasserie Woods in Barchem

Landgoedhotel Woodbrooke en Brasserie Woods is een Hotel in Barchem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Barchem terwijl je bij Landgoedhotel Woodbrooke en Brasserie Woods verblijft. Op de website van Landgoedhotel Woodbrooke en Brasserie Woods vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Landgoedhotel Woodbrooke is een succesvol en eigenzinnig hotel met moderne kamers, vergaderzalen en een populaire Brasserie. Ze zijn uitgeroepen tot het beste vergader- en eventhotel in oost-Nederland in 2020. De Boskapel op de Kalenberg is hun trouwlocatie en Brasserie Woods heeft een open keuken waar ze zoveel mogelijk met streek- en biologische producten werken. Gasten kunnen genieten van de rust en ruimte in de Achterhoek door te wandelen, fietsen of met de auto te toeren. Daarnaast zijn er ook sportieve mogelijkheden zoals mountainbiken, gravelbiken, trailrunning en golfen. De directie en medewerkers hopen de gasten binnenkort te mogen begroeten.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Landgoedhotel Woodbrooke en Brasserie Woods, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Landgoedhotel Woodbrooke en Brasserie Woods? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Landgoedhotel+Woodbrooke+en+Brasserie+Woods/@52.1289191,6.4352546,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c78b8947f9431f:0xdf562932d2a969d4!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1289191!4d6.4352546!16s%2Fg%2F1thsqm8g?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Barchem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Barchem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Barchem
  2. Landgoedhotel Woodbrooke en Brasserie Woods

Meer in Barchem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl