Bonaire Oceanfront Apartments

Overnachting boeken bij Bonaire Oceanfront Apartments? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bonaire Oceanfront Apartments en boek direct.

Bonaire Oceanfront Apartments is een Accomodatie in Kralendijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kralendijk terwijl je bij Bonaire Oceanfront Apartments verblijft. Op de website van Bonaire Oceanfront Apartments vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Accomodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bonaire Oceanfront Apartments is een resort gelegen in het hart van Kralendijk, Bonaire. Het resort biedt ruime en volledig ingerichte appartementen met prachtig uitzicht op zee en gemakkelijke toegang tot alle bezienswaardigheden van het eiland. De appartementen zijn voorzien van alle benodigde voorzieningen, zoals een keuken, gratis WiFi en airconditioning in de slaapkamers. Daarnaast biedt het resort een ruime tuin met een zwembad en barbecuefaciliteiten. Het resort ligt op steenworp afstand van de oceaan en er zijn veel restaurants, winkels en attracties in de buurt. Het resort biedt ook diensten zoals luchthaventransfers en autoverhuur, evenals een duikwinkel met duikuitrusting en tankverhuur. De tarieven variëren afhankelijk van het aantal gasten en de grootte van het appartement. Het resort heeft geen specifieke kalenderdata vermeld.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bonaire Oceanfront Apartments, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bonaire Oceanfront Apartments? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bonaire+Oceanfront+Apartments/@12.1544981,-68.2780311,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x8e831bb6cd76307d:0x3463d4c739d6f06e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d12.1544981!4d-68.2780311!16s%2Fg%2F1tfrszvm?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kralendijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kralendijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bonaire Oceanfront Apartments

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl