BnBBonaire - Bed and Breakfast & apartments near the ocean

Overnachting boeken bij BnBBonaire - Bed and Breakfast & apartments near the ocean? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van BnBBonaire - Bed and Breakfast & apartments near the ocean en boek direct.

BnBBonaire - Bed and Breakfast & apartments near the ocean is een Bed & Breakfast in Kralendijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kralendijk terwijl je bij BnBBonaire - Bed and Breakfast & apartments near the ocean verblijft. Op de website van BnBBonaire - Bed and Breakfast & apartments near the ocean vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

BnBBonaire is de nummer 1 Bed and Breakfast op Bonaire en biedt een droomvakantie aan de oceaan. De locatie is ideaal, omdat je gemakkelijk naar duik- en snorkelspots, zee, witte zandstranden, restaurants en de boulevard van Kralendijk kunt lopen. Er zijn zeven voordelige kamers beschikbaar met airconditioning, een keukentje, douche, wastafel en toilet, een klamboe en een terras of balkon. De service is uitstekend, met veel persoonlijk contact en tips van de eigenaren. Gasten hebben de accommodatie beoordeeld met een 9.1 op Booking.com. De studio's en appartementen zijn schoon en er is een palapa in de tropische tuin waar gasten kunnen ontspannen. Er is ook een zwembad om af te koelen. Andere gasten ontmoeten die dezelfde activiteiten willen doen, zoals duiken, snorkelen, surfen of het eiland verkennen, is ook mogelijk. De locatie is rustig, zonder verkeer of uitgaande jongeren, en er is een tropische sfeer met regelmatige bezoeken van leguanen, papegaaien en andere vogels. Daarnaast biedt BnBBonaire verschillende services aan, zoals het regelen van een taxi van- en naar het vliegveld, vervoer, duikcursussen, boodschappen doen, schoonmaakservice, snorkeltrips en kite- of windsurflessen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van BnBBonaire - Bed and Breakfast & apartments near the ocean, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij BnBBonaire - Bed and Breakfast & apartments near the ocean? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/BnBBonaire+-+Bed+and+Breakfast+%26+apartments+near+the+ocean/@12.163039,-68.2829879,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x8e831bca54e04f97:0x9694e1bc9be4a23b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d12.163039!4d-68.2829879!16s%2Fg%2F11c50q4pj3?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kralendijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kralendijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. BnBBonaire - Bed and Breakfast & apartments near the ocean

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl