Boutique Hotel Eleanor - Brasserie - Cocktailbar

Overnachting boeken bij Boutique Hotel Eleanor - Brasserie - Cocktailbar? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Boutique Hotel Eleanor - Brasserie - Cocktailbar en boek direct.

Boutique Hotel Eleanor - Brasserie - Cocktailbar in Middelburg

Boutique Hotel Eleanor - Brasserie - Cocktailbar is een Hotel in Middelburg. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Middelburg terwijl je bij Boutique Hotel Eleanor - Brasserie - Cocktailbar verblijft. Op de website van Boutique Hotel Eleanor - Brasserie - Cocktailbar vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Boutique Hotel Eleanor is een nieuw designhotel gevestigd in een monumentaal pand uit 1752 in de oude binnenstad van Middelburg. Het hotel beschikt over veertien luxueuze suites die zijn vernoemd naar iconische presidentsvrouwen. De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, ruime badkamers en zijn geschikt voor families of groepen. Naast het hotel zijn er ook een brasserie en cocktailbar. In de brasserie worden klassieke wereldgerechten geserveerd met een lokale twist en in de cocktailbar worden verrassende cocktails aangeboden. Het hotel is 7 dagen per week te boeken en voor specifieke vragen kan er gemaild worden naar hotel@eleanor.nl.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Boutique Hotel Eleanor - Brasserie - Cocktailbar, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Boutique Hotel Eleanor - Brasserie - Cocktailbar? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutique+Hotel+Eleanor+-+Brasserie+-+Cocktailbar/@51.4987308,3.6088026,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c49166368428af:0xfd8bfbc7c29ce5d5!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4987308!4d3.6088026!16s%2Fg%2F11h196vp2n?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Middelburg? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Middelburg pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Middelburg
  2. Boutique Hotel Eleanor - Brasserie - Cocktailbar

Meer in Middelburg

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl