Hotel Middelburg

Overnachting boeken bij Hotel Middelburg? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Middelburg en boek direct.

Hotel Middelburg is een Hotel in Middelburg. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Middelburg terwijl je bij Hotel Middelburg verblijft. Op de website van Hotel Middelburg vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het familiebedrijf Hotel Middelburg is gelegen aan de rand van het centrum en biedt een rustig verblijf. Het hotel ligt dicht bij de nieuwe winkelboulevard en het monumentale centrum van Middelburg. Het hotel is ook ideaal voor zakelijke reizigers, met gratis parkeergelegenheid en gemakkelijke toegang tot de snelweg. Het hotel biedt ook een ontbijtbuffet, lunchpakketten en een smaakvolle avondmaaltijd. Er zijn standaard kamers en comfort kamers beschikbaar, beide met een eigen badkamer, airconditioning, televisie en gratis wifi. Daarnaast is er fietsverhuur beschikbaar om Zeeland te verkennen. Het hotel beschikt ook over een restaurant dat à la carte diners en dagmenu's serveert. Reserveren kan met 5% korting via de website van het hotel.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Middelburg, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Middelburg? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Middelburg/@51.482461,3.624478,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4882b89137fcd:0x9c8a1b70729551aa!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.482461!4d3.624478!16s%2Fg%2F1tcvylpy?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Middelburg? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Middelburg pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel Middelburg

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl