Hotel Bruno Middelburg

Overnachting boeken bij Hotel Bruno Middelburg? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Bruno Middelburg en boek direct.

Hotel Bruno Middelburg in Middelburg

Hotel Bruno Middelburg is een Hotel in Middelburg. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Middelburg terwijl je bij Hotel Bruno Middelburg verblijft. Op de website van Hotel Bruno Middelburg vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Bruno is een bijzonder hotel in het centrum van Middelburg. Het hotel heeft eigenzinnige kamers waar je kunt slapen, spelen en dromen. Kamer 1 is een eenvoudige kamer met twee aparte bedden en Japans slimme oplossingen. Kamer 2 is de grootste kamer met een bed waar je je in kunt verstoppen en een silent disco. Kamer 3 is klein maar fijn, met posh en weelderige details. Kamer 4 is ruim en luxueus met glanzend hout en spiegelbollen. Kamer 5 is speciaal voor neefjes en nichtjes, met een podiumbed en hangplekkussens. Kamer 6 heeft een bedstee en herrlich verduisterend licht. Hotel Bruno kent alle goede plekken en momenten om te dansen, te dwalen en te genieten van Middelburg. Op je kamer vind je een overzichtelijke kaart met de mooiste plekken. Het hotel is gelegen aan de Varkensmarkt 1 in Middelburg, Nederland.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Bruno Middelburg, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Bruno Middelburg? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Bruno+Middelburg/@51.4964956,3.6112797,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c490d9f67c2b05:0xddaef376a2881328!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4964956!4d3.6112797!16s%2Fg%2F11fmljd001?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Middelburg? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Middelburg pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Middelburg
  2. Hotel Bruno Middelburg

Meer in Middelburg

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl