Buddy Dive Resort

Overnachting boeken bij Buddy Dive Resort? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Buddy Dive Resort en boek direct.

Buddy Dive Resort in Kralendijk

Buddy Dive Resort is een Lodge in Kralendijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kralendijk terwijl je bij Buddy Dive Resort verblijft. Op de website van Buddy Dive Resort vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Lodge. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Buddy Dive Resort Bonaire is een resort op Bonaire waar je kunt duiken, deel kunt nemen aan verschillende activiteiten of gewoon kunt ontspannen en genieten van de sfeer. Het resort heeft ruime accommodaties en een duikoperatie die voor elke duiker iets te bieden heeft. Ongeacht in welk appartement je verblijft, ben je nooit verder dan een grote stap verwijderd van de prachtige oceaan. Je kunt online boeken en inchecken op woensdag en zaterdag, met een minimum verblijf van 7 nachten. Het resort biedt ook een all-inclusive duikvakantie aan, waarbij zij zorgen voor accommodatie, een pick-up truck voor je duikuitrusting en een onbeperkt luchtpakket voor zoveel duiken als je wilt. Daarnaast bieden ze ook verschillende duikactiviteiten aan, zoals het behalen van je duikbrevet, kinderduiken, het worden van een PADI-professional en technisch duiken. Het resort is gelegen aan Kaya Gob. N. Debrot #85 in Kralendijk, Bonaire.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Buddy Dive Resort, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Buddy Dive Resort? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Buddy+Dive+Resort/@12.170845,-68.28721,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x8e831a32bd28f05f:0x3c21b4c4d317b944!5m2!4m1!1i2!8m2!3d12.170845!4d-68.28721!16s%2Fg%2F1tmqh7tl?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kralendijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kralendijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Kralendijk
  2. Buddy Dive Resort

Meer in Kralendijk

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl